- 12 cullerades de llet
- 1 cullerada de nata líquida
- 5 cullerades de farina
- 1 culleradeta de llevat
- 1 ou
- 2 maduixes mitjanes
- 25g. xocolata per fondre + 3 culleradetes de llet
- mermelada de maduixa
- nata muntada
- oli
- 1 atmella tallada a "tires"

La recepta pas a pas:
1. Barrejar amb la batedora: la farina, la nata líquida, la llet, el llevat, l’ou, 1 maduixa, 1 cullerada de mermelada de maduixa.
2. Posar oli en una paella i escampar-lo amb un paper de cuina (no n’hi ha d’haver massa)
3. Coure la massa com si fosin mini-creps d’uns
4. Per cada “delicía” seràn 6 mini-creps
5. Posar-les totes en un plat i muntar:
6. Per decorar es poden clavar alguns troços de atmella a sobre la nata també tirar una mica de xocolata fosa amb 3 culleradetes de llet.
7. Posar a la nevera.
8. Servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada