buscador

diumenge, 6 de març del 2011

CROQUETES DIFERENTS

Ingredients:

- 2 patates mitjanes
- Pots triar entre: 225 g. de bledes o espinacs, 200 g. de pastanaga, o , 160 g. de tonyina de llauna
- farina
- pa ratllat

La recepta pas a pas:

1. Pela i bull les patates i les bledes, espinacs o pastanaga ( el que hagis triat -la tonyina no-).
2. Tritura-ho amb la batedora ( ara si amb la tonyina ).
3. Tira-hi dos cullerades soperes de farina i torna-ho a barrejar.
4. Tira en un plat fondo pa ratllat.
5. Agafa una cullerada plena del "pure" i arrebossa-ho per totes les bandes. Agafa la croqueta amb la mà i assegura't que està del tot cuberta de pa.
6. Posa-les a la plata del forn, sobre un paper de plata o especial per forn i coules fins que agafin una mica de color ( no massa ).
7. Servir.

Video:



1 comentari: