1. Estirar la pasta de full en forma de rectangle, ( si és massa gran es pot dividir en troços ), que tingui un gruix de 1’5 cm.
2. Enrotllar la pasta de full, de manera que quedi en forma de “xurro”, i tallar rodanxes de 2 cm.
3. Untar els motlles amb mantega, posar la pasta de full dins dels motlles estirant-la perquè cobreixi tota la paret i el fons del motlle.
4. Dissoldre la farina amb una mica de llet ( més o menys la meitat de la llet ).
5. Posar a bullir la resta de la llet amb la pell de llimona i la canyella, quan bulli, afegir la massa de farina+llet i barrejar bé. Quan estigui ben barrejat, apagar el foc.
6. En una altra olla, posar a bullir l’aigua i el sucre, contar 3 min. des del moment en que bulli.
7. Tirar aquest sucre dissolt a l’olla de la massa de farina+llet poc a poc i barrejar molt bé.
8. Passar la massa pel colador per treure els grumolls, la pell de llimona i la canyella.
9. Barrejar els rovells d’ou amb la massa.
10. Omplir els motlles amb aquesta massa/crema.
11. Posar durant uns 17 minuts al forn pre-escalfat a 250º.
12. Treure’ls del forn i esperar a que es refredin per servir, per acompanyar, s’hi pot tirar sucre en pols i canyella en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada